midsommarkransen.kontorslokal-stockholm.se: Kontorslokal i Midsommarkransen

Kontorslokal i Midsommarkransen

Om Midsommarkransen
Midsommarkransen är beläget ca 5 km söder om Stockholm city och tillhör söderort, Hägersten-Liljeholmen. Stadsdelen är bra beläget med närhet till E20 som går både söderut och till Stockholm innerstad. Även väg 75 passerar området och ansluter till väg 222 som går till Värmdö. Midsommarkransen har länge varit känd för de många affärerna med konsthantverk. Vid Fastlagsvägen finns konstverket Månhästar som uppfördes 1993. Konst och hantverk har länge präglat stadsdelen och idag finns Sveriges största konstnärliga högskola här, Konstfack. I Midsommarkransens går tunnelbanans röda linje till T-centralen på ca 10 minuter.

Midsommarkransens geografi
Midsommarkransen gränsar till bland annat Aspudden och Liljeholmen. Stadsdelen bildades 1926och består mest av gula hus med röda tak.

Värt att besöka
Konstfack

Länkar om Midsommarkransen
Karta över Midsommarkransen
Om Midsommarkransen på Wikipedia
Konstfack

Kontorslokaler kan ta olika form men innebär att företag hyr en lokal för kommersiell verksamhet eller kontor. Vanligtvis sitter flera företag under samma tak och lämpar sig till många medarbetare. I en kontorslokal där flera företag sitter kan kontorsdriften, så som reception och gemensamma ytor delas mellan företagen men också skötas individuellt. Det varierar beroende på företegen i lokalen. Innan man hyr en kontorslokal bör man fundera på det strategiskt geografiska läget. Hyran kan också variera beroende på var lokalen är belägen. Är du på jakt efter en kontorslokal så kan du börja din sökning genom att klicka på länkarna till höger.